Moderne og effektiv kontorbelysning

Vi ved, at god belysning er afgørende for et behageligt og produktivt arbejdsmiljø, og vi har derfor et bredt udvalg af kontorlamper og belysningsløsninger til netop dit kontor. Kommerciel kontorbelysning var tidligere domineret af lysstofrør, fordi der herskede tvivl om, hvorvidt LED var klar til at indtage kontorerne og om investeringen var det værd. LED-belysning kan nu med fordel implementeres i kontormiljøer for at skabe de bedste rammer for medarbejderne og driftsomkostningerne.

Hvad er god kontorbelysning?

God kontorbelysning er essentiel for at opretholde en sund og produktiv arbejdsplads.

Det er vigtigt at have et grundlys, der dækker hele arbejdsområdet, så man kan se tydeligt og undgå øjestrækning.

Det er også en god idé at have enkelte punktlys, så man kan fokusere på specifikke opgaver. Det er vigtigt, at lyset kan godkendes af arbejdstilsynet, så det opfylder sikkerhedskravene og ikke forårsager øjenirritation eller hovedpine.

Kontorbelysning

Højere produktivitet og bedre arbejdsforhold

Med Lumega’s kontorbelysning vil du kunne få tilpassede løsninger til gavn for mennesker og den moderne flydende udvikling af arbejdspladser. Ved den rette sammensætning af bæredygtige løsninger samt mulighederne for energibesparelser, kan bygningens værdi tilmed øges.

Lumega har evidens på at nogle af vores belysningsløsninger med dynamisk farveskift kan øge arbejdseffektiviteten med helt op til 19 % – Således vil belysningen skabe et væsentligt bedre arbejdsmiljø med formentlig færre sygedage hos medarbejdere samt mere overskud, fordi lyset i takt med dagen ændre sig i styrke og farve.

Kontorbelysning loftlamper

Udvalgte lamper til kontorbelysning

Hos Lumega har vi samlet et bredt udvalg af kontorlamper, der passer til enhver stil og behov. Se hele vores udvalg til dit kontor eller download idé kataloget for hurtig overblik.

Inspiration

FAQs

  • Nej, den gamle elinstallation kan som udgangspunkt være intakt. Med den seneste trådløse kommunikation, kan alt belysningen styres med en smartphone eller fra et trådløst tryk ved døren. Den nye metode sikre ikke alene en kort tilbagebetalingstid, men også en god komfort.

  • Bare rolig! Det er beskeden fra de fleste. For ny belysning og de muligheder, der ligger for skud kan være kompliceret. Brug 15 minutter på et Teams møde og vi kan drøfte. Herefter kommer der en konsulent ud og måler op. Lumega kan derfra varetage alt og du behøver ikke bruge mere tid andet end ved aflevering af det flotte nye belysningsanlæg.

  • Ja, prisen på døgnrytmebelysning er kommet ned i et fornuftigt niveau. Den seneste trådløse kommunikation med belysning sikre en let implementering uden den store ombygning af elinstallationen. Trivsel og velvære vil klart forbedres væsentligt.

  • Det kræver faktisk ikke særlig mange penge, at implementere helt nye moderne LED armaturer, men vi har en billigere metode, hvis budgettet bare er skruet helt ned. Her bruger vi den cirkulære belysningsløsning. Vi designer en LED indsats til de ældre belysningsarmaturer, som passer perfekt. Derudover skifter vi jeres gamle lyskilder til standard LED lyskilder. Implementeringen er let og har typisk en tilbagebetalingstid på 1-2 år. Se mere under Cirkulær belysning her på siden.

Få den bedste kontorbelysning

Hvis du er interesseret i at lære mere om mulighederne indenfor god kontobelysning, så udfyld kontaktformularen, og vores CEO Rune Søgaard Larsen vil kontakte dig.