I en verden hvor online butikker brager fremad, er butiksejere nødsaget til at tænke i andre muligheder for at øge omsætning, bibeholde loyalitet og højne kundeoplevelse i de fysiske butikker. Her kan LED butiksbelysning være et vigtigt tiltag, der vil få produkterne til at se mere indbydende ud og sikre den rette fremtræden.

Butiksbelysning med fokus på dine produkter

Professionel butiksbelysning

I alle grene af retail forretninger har områderne en ting til fælles: Lyset står tændt i over 12 timer om dagen. Den lange driftstid sætter energibesparelse og mindre driftsudgifter i et særdeles interessant lys.

Tilbagebetalingstiden i segmentet ligger typisk mellem 1-2 år hvilket er uden el-besparelsen for aircondition, som typisk levere en flot el-besparelse på 35 %

Vi har mange års erfaring med at designe, udvikle og levere butiksbelysning og belysning til indkøbscentre.

Vi arbejder med projekter uanset størrelse eller beliggenhed. Alle projekter leveres med et projektmateriale, som kan anvendes i renoveringsøjemed samt til nybyggerier.

Belysning storcenter

LED-belysning i mange former og udtryk. Der findes alt fra indbyggede spots, strømskinner, indbygget belysning i inventar til nedhængte armaturer.

Spotlights kan anvendes, hvis du ønsker at oplyse et specifikt produkt, hvilket kan bruges som en moderne belysningsløsning. Lamperne installeres typisk på en strømskinne eller indbygget i loftet. Her kan du justere lyset efter behov og vil derfor være den perfekte løsning til butikker. Med vores skinnespots til butikker kan du fastsætte LED-lampen til skinnen, som monteres i loftet, og du vil nemt kunne flytte skinnespottet rundt på skinnen løbende, når indretningen ændres.

Valg af LED butiksbelysning

Butiksbelysning LED

Udvalgte lamper til butiksbelysning

Hos Lumega har vi samlet et bredt udvalg af belysningsarmaturer, der passer til enhver stil og behov. Se hele vores udvalg til dit butikker eller download idé kataloget for hurtig overblik.

Inspiration

FAQs

  • Nej, den gamle elinstallation kan som udgangspunkt være intakt. Med den seneste trådløse kommunikation, kan alt belysningen styres med en smartphone eller fra et trådløst tryk ved døren. Den nye metode sikre at du eller en kollega kan styre lyset på farten samt sætte tid på hvornår det skal tænde eller slukke.

  • Butiksbelysning er desværre noget som kommer til sidst, men når der ses på hvor stor dokumenteret indvirkning det har på omsætningen, bør der indtænkes en plan for belysningen.

    Lumega har været involveret i flere belysningstest i supermarkeder, hvor det direkte bevises at kunder kan ledes derhen, hvor de køber mere med den rigtige belysning.

    Hvad den rigtige belysning betyder for jer vil kræve 15 minutter af din tid på et Teams møde og vi kan drøfte. Herefter kommer der en konsulent ud og måler op. Lumega kan derfra varetage alt inklusiv montering af belysningen igennem en samarbejdspartner. Du behøver med andre ord ikke at bruge mere tid andet end ved aflevering af det flotte nye belysningsanlæg.

  • Ja, prisen er nu så lav at det giver mening. Om der ønskes forskellige lysniveauer i butikken eller bare nogle scener, som sikre lyset slukker på ur giver det god mening. Programmering og on-boarding kan Lumega bidrage med. Således kender alle medarbejdere til lysstyringen, som enten kan tilgås på en App eller bare styres med et trådløst tryk på væggen.

  • Butiksbelysning kan være i mange forskellige økonomiske lag. Fra belysningsprojekter til flere hundrede tusinder til belysningsprojekter under fem tusinder kroner. Hos Lumega ser vi ind i hver enkelt sag og vurdere sammen med jer, hvad behovet måtte være. Vigtigst hvad målsætningen måtte være.

    Ligemeget hvad, er du hos Lumega kommet til en virksomhed, der har respekt for dine penge. Vi vil arbejde tæt sammen og finde den bedste løsning for alle parter.

Vi kan udrulle til hele verden

Lumega arbejder i tæt samarbejde med interiørdesignere, arkitekter, butiksejere og andre interessenter, som har del i brandværdien i forretningen. Vi tilbyder pakkeløsninger, som kan leveres til hele verden, så lysdesignet går igen. Om du har en forretning der er i rivende vækst eller du har en enkelt butik, vil Lumega med sine professionelle lysdesignere og teknikere, hjælpe dem igennem med et komplet oplæg.

Få den bedste butiksbelysning

Hvis du er interesseret i at lære mere om mulighederne indenfor god butiksbelysning, så udfyld kontaktformularen, og vores CEO Rune Søgaard Larsen vil kontakte dig.