LED-belysning i Kenya

Forretningsrejse til Kenya

For at være ærlig er det nok de færreste, der forbinder Afrika med LED-belysning. Dog har det afrikanske marked vist sig at være særdeles attraktivt for os hos Lumega, og derfor besøgte vores CEO, Rune Larsen, i sidste uge Kenya.

Når Rune er på forretningsrejser, går turen som regel til et europæisk land. Derudover besøger han jævnligt De Forenede Arabiske Emirater samt flere af de asiatiske markeder. Vi har dog aldrig besøgt Afrika, men denne tur bliver langt fra den sidste. Flere af de afrikanske lande har et enormt potentiale, og der ser ud til at være uendelige muligheder, når det kommer til LED-lys.

Denne gang gik turen til Kenya eller nærmere bestemt landets hovedstad, Nairobi, hvor Rune var i tre dage. Nairobi er Afrikas fjerde største by med mere end fire millioner indbyggere, og generelt var Rune positivt overrasket over de muligheder, vi ser ud til at have i landet. Kenyas nationalmotto kan oversættes til noget i stil med lad os arbejde sammen, og det stemte fuldkommen overens med det Rune oplevede. Folk var meget imødekommende og ville hellere end gerne hjælpe. Det resulterede i ni møder med arkitekter og potentielle distributører, som alle gik ualmindeligt godt. Vi havde booket møderne gennem den danske ambassade i Kenya, som etablerede kontakten og sad med til møderne.

Som altid blev turen dokumenteret gennem flere af Runes linser, og det har resulteret i en vlog med helt fantastiske billeder. Hvis du ikke allerede gør det, bør du følge Runes vlog, the Entrepreneur Behind the Scenes, så du ikke misser Runes kommende videoer.

Forrige
Forrige

Light+Building

Næste
Næste

FSP – Full Service Program