Lumega og Dubai

Lumegas anden forretningsrejse til Dubai

Lumega’s CEO, Rune Søgaard Larsen, er netop hjemvendt fra en ugelang forretningsrejse til Dubai. Det er anden gang inden for tre måneder, at Rune besøger emiratet, og denne gang var formålet at mødes med en række potentielle kunder og samarbejdspartnere samt at udbygge viden om belysningsmarkedet i Dubai.

Lumega er inde i en rivende udvikling, hvor der i stigende grad fokuseres på nye, internationale markeder. I oktober 2017 besøgte Rune Dubai for første gang og efter en særdeles vellykket tur, blev der hurtigt bestilt nye flybilletter til emiratet.

På et af de første møder forhandlede Rune med en virksomhed, der står med et konkret belysningsprojekt i Dubai. Inden mødet havde Lumega allerede budt, hvad der svarer til i omegnen af 15 millioner danske kroner på projektet. Det var derfor vigtigt at få mødt virksomheden og få forklaret, hvad Lumega er gode til, og hvorfor de lige netop skulle vælge os.

Derudover mødtes Rune med en landskabsarkitekt, som arbejder for et af de største arkitektfirmaer i Dubai. Virksomheden tegner i øjeblikket det, der skal blive til verdens højeste bygning med en højde på mere end én kilometer. Denne virksomhed er udelukkende interesseret i udendørsbelysning, så på dette møde blev Lumegas mange belysningsløsninger til udendørsbrug drøftet.

Dette var blot et lille udpluk af Runes møder i Dubai. Hvis du er interesseret, kan du i nedenstående video fra Runes private video blog, the Entrepreneur Behind the Scenes, se mere fra forretningsrejsen og få en snært af, hvordan det er at gøre forretning i de Forenede Arabiske Emirater:

Forrige
Forrige

Lumega CEO holder foredrag