Lumega certificeres i Koolmesh

Når det handler om at oplyse arbejdspladser som kontorer, mødelokaler og uddannelsesfaciliteter, er det afgørende at opnå en fleksibel og pålidelig belysningsløsning. Lumegas integration af Koolmesh-teknologi tilbyder netop dette og mere, idet den ikke kun muliggør energibesparelser gennem zone- og dagslysregulering, men også skaber et optimalt arbejdsmiljø med korrekte Lux-niveauer.

Med det lynhurtige Bluetooth 5.0 mesh-netværk, opdelt i zoner og grupper, giver Koolmesh brugerne mulighed for at skabe deres ønskede belysningsscenarier letpå enhver scene. Desuden muliggør avancerede funktioner som justerbart hvidt lys tilpasninger til lysfarve og intensitet for at synkronisere med den naturlige døgnrytme, hvilket fremmer produktivitet og trivsel.

Tilpas specifikke lysscener med Koolmesh

At tilpasse lys scener eller planlægge dem, selv efter installationen, er en leg med Koolmesh. Uanset om det drejer sig om at skabe specifikke lysscener, animationssekvenser eller implementere tidsstyringer, kan brugerne tilpasse indstillingerne gennem den intuitive app til at imødekomme deres unikke behov. Derudover tilbyder Koolmesh gateway-løsninger til fjernovervågning og dokumentationsformål, hvilket giver mulighed for realtidsystemovervågning, fejlfinding og dataudtræk om energiforbrug, driftstimer, nødbelysningstest og meget mere.

Disse egenskaber gør Koolmesh til en perfekt løsning til store projekter med strenge krav til vedligeholdelsesoptimering og effektiv dokumentation, i overensstemmelse med bygningsregler og standarder.

Koolmeshs Fordele i Trappeopgange og Gange

  • Hurtig og effektiv justering af armaturindstillinger, sensorer og tilføjelse af trådløse tryk via appen på smartphones eller tablets, hvilket sparer både tid og ressourcer.

  • Gnidefri overgang af projekter til slutbrugere lettes gennem nem app-baseret overlevering via QR-koder, hvilket giver mulighed for problemfri håndtering og tilføjelse af flere brugere med varierende tilladelsesniveauer.

  • Udskiftning af armaturer inden for netværket forenkles gennem appen, hvor indstillinger og placeringer let overføres fra det originale armatur til det nye, hvilket strømliner vedligeholdelsesprocedurerne.

Empowerment af Slutbrugere

For slutbrugere tilbyder Koolmesh:

  • Brugervenlig og fleksibel lysstyring med rigelige tilpasningsmuligheder selv efter installationen, hvilket sikrer en skræddersyet belysningsoplevelse.

  • Fuld brugerkontrol med programmerbare trådløse tryk, sammen med muligheden for at bruge eksisterende kablede tryk via drivertrykinput, hvilket tilføjer bekvemmelighed og alsidighed.

  • Justerbar korridor funktion giver en blød dæmpningsoplevelse, når personer bevæger sig gennem gangene, hvilket forbedrer komforten og stemningen.

  • Energibesparende belysningsstyring med forbrugsrapportering og opdateringer om funktionsstatus, hvilket øger brugernes bevidsthed og bæredygtighedsinitiativer.

Lumega certificeres i Koolmesh

Koolmesh er simpelt og i mange tilfælde kan du som installatør med en snilde kendskab til teknik selv opbygge grupper, scener samt inkludere komponenter på netværket. Med et system som Koolmesh er det dog vigtigt med on-boarding. Hos Lumega tror vi meget på smart lighting. Det giver både bygherre nogle spændende muligheder. Derudover giver det installatøren en lettere montering som i sidste ende skaber mere økonomisk rådighed over et projekt.

Ligemeget hvilket smart lighting system der vælges, så sørg altid for der er fuld support. Lumega er certificeret i flere forskellige smart lighting systemer. Det sikre dig som installatør og slutkunde. I vil aldrig stå med et produkt uden funktionen kan nydes fuldendt. Hvis du har spørgsmål, tøv ikke med at kontakte os. Hos Lumega er vi dedikerede til at dele vores ekspertise og tilbyde belysningsløsninger, der oplyser dit rum fremragende.

Næste
Næste

Lumega indgår afgørende aftale